Meiltä saat räätälöidyt koulutuskokonaisuudet kaikkiin tarpeisiin.

Olemme eläneet ja hengittäneet YouTuben tahtiin keväästä 2017 asti sekä sisällöntuottajan, mainostajan, vaikuttajamarkkinoijan, että yhteisön kehittäjän kapasiteeteissa. Tunnemme henkilökohtaisesta kokemuksesta YouTube-menestyksen edellytykset, iskevän sisällön salat ja esimerkilliset sisällöntuottajat.

Haluamme nyt jakaa näitä oppeja ja auttaa kaikkia valjastamaan YouTuben todellinen potentiaali.

oskari.png
Oskari Tempakka
Partner & CEO

Laaja kokemus niin vaikuttajamarkkinoinnista kuin yrittäjyydestä. Toiminut mm.  pääomasijoitusrahasto Wave Venturesin toimitusjohtajana johtaen kahdeksanhenkistä tiimiä kolmessa maassa, Googlella suurasiakashankinnan parissa ja Nordea Private Banking:lla Suomessa ja Luxemburgissa. Oskari istuu vaikuttajamarkkinointiyritys Boksin hallituksessa ja toimii neuvontantajana Rens ja Phaver nimisissä startupeissa.

 

Hands-on kokemusta vaikuttajana toimimisesta on kertynyt osana Kuudes Kerros sometrioa ja Ylitöis-podcastia.

Oskari on esiintynyt lavoilla ympäri Euroopan puhuen yrittäjyydestä, sijoittamisesta ja vaikuttajamarkkinoinnista

Otso Mieskonen
Partner

Perehtynyt laajojen kokonaisuuksien ymmärtämiseen ja hallintaan opiskellessaan tietoteknologian ja viestinnän hyödyntämistä monimutkaisissa organisaatioissa. 

 

Menestynyt B2C myyntityössä ja uppoutunut YouTube-maailmaan sekä vaikuttajana toimimiseen johtaessaan Kuudes Kerros -sometrion nollasta Suomen kärkikanavien joukkoon. Vahva käytännön osaaminen kaikista relevanteista sosiaalisen median alustoista ja niihin liittyvistä tehtävistä esituotannosta analytiikkaan.