Mikä Maukas ja miksi vaikuttaja-

markkinointi?

viiva.png

Elettiin vuotta 2016, kun teimme havainnon: emme osanneet ostaa juuri mitään ilman jonkun YouTubesta löytyvän asiantuntijan suositusta. Olimme lähdössä sitten kamera-, tietokone- tai autokaupoille, löytyi päätöksenteon tueksi tieto somesta.

Emmekä muuten olleet tämän ilmiön kanssa tosiaankaan yksin.

Tajusimme, että vaikuttajamarkkinointi on tullut pysyäkseen. Viimeisen kymmenen vuoden aikana yleisön huomio on valunut hiljalleen enemmän ja enemmän perinteiseimmistä kanavista sosiaaliseen mediaan, eikä tälle trendille näy loppua. Päätimme, että tämän ilmiön kohdalla ei kannata jäädä sivustaseuraajaksi.

Yksi asia johti seuraavaan ja pian olimmekin jo julkaisseet YouTubeen yli sata videota ja luoneet yli sadan tuhannen suomalaisen yhteisön kanavamme ympärille. Keräsimme arvokasta kokemusta sisällöntuotannosta ja samalla tutustuimme syvällisellä tavalla suomalaiseen sisällöntuottaja-yhteisöön sekä uppouduimme vaikuttajamarkkinointiin kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Takaraivossa jo paljon aiemmin muhimaan alkanut ajatus alan kehittämisestä alkoi realisoitua Elokuussa 2019, kun Maukas Media ilmaantui maailmaan tavoitteenaan kehittää suomalaista vaikuttajamarkkinointikenttää selkeämpään ja tehokkaampaan suuntaan. Sillä tiellä edelleen ollaan. Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita kampanjoita monipuolisten mainostaja- ja toimistoasiakkaiden kanssa, sekä kantanut kortemme kekoon koko somealan kehittämisen kannalta perustamalla Creator Awards -ilmiön.

Olemme eläneet ja hengittäneet somen ja vaikuttajaekosysteemin tahtiin keväästä 2017 asti sekä sisällöntuottajan, mainostajan,yhteisön kehittäjän että vaikuttajamarkkinoijan kapasiteeteissa. Tunnemme henkilökohtaisesta kokemuksesta somessa menestymisen edellytykset, iskevän sisällön salat sekä takuuvarmuudella toimivat vaikuttajamarkkinoinnin toimintatavat. Olemme olemassa auttaaksemme sinut nauttimaan vaikuttajamarkkinoinnin valtavasta potentiaalista, helposti.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2

Tiimi ja yhteystiedot:

oskari.png
Oskari Tempakka
Partner & CEO
+358 44 349 9995
oskari@maukasmedia.fi
Otso Mieskonen
Partner
+358 50 590 4513
otso@maukasmedia.fi
Julia Grönroos
Creative Producer
+358 41 536 7969
julia@maukasmedia.fi
 

Räätälöity (verkko)koulutus yrityksellesi?

Olemme eläneet ja hengittäneet YouTuben tahtiin keväästä 2017 asti sekä sisällöntuottajan, mainostajan, vaikuttajamarkkinoijan, että yhteisön kehittäjän kapasiteeteissa. Tunnemme henkilökohtaisesta kokemuksesta YouTube-menestyksen edellytykset, iskevän sisällön salat ja esimerkilliset sisällöntuottajat.

Haluamme nyt jakaa näitä oppeja ja auttaa kaikkia valjastamaan YouTuben todellinen potentiaali.

Osaatko jotain siistiä?

Me halutaan tutustua suhun, jos oot kiinnostunut vaikuttajamarkkinoinnista, projektinhallinasta, analytiikasta, myynnistä, b2b markkinoinnista, sisällön tuottamisesta, manageroinnista, tuottamisesta, digistä, tapahtumista, tai jostain muusta hullusta mitä voisit jakaa meille!