Keissi: Fonum

Onko ketään, kuka ei olisi joskus kohdannut särkynyttä sydän… eikun näyttöä! Sitä surun määrää, kun oma puhelin jää auton alle, lentää ikkunasta, tippuu vessanpönttöön, tai ihan vaan lattialle. Vaikuttajakaksikko Blokess keräsi mitä hulvattomimman sarjan riskialttiita puhelimen rikkojia yhteen älypuhelinten huoltoon erikoistuneelle Fonumille toteutetussa yhteistyössä.


Yhteistyössä: Maukas Media, Fonum, Isobar, BlokessTAVOITE:


Yhteistyön tavoitteena oli kasvattaa Fonumin tunnettuutta ja rohkaista kuluttajia käyttämään Fonumin tarjoamia palveluita. Tuotetun sisällön avulla haluttiin korostaa Fonumin palveluiden helppoutta ja nopeutta.RATKAISU


Kuka tiesi, että puhelimen hajoaminen voi olla hauskaakin! Sketseistään tunnettu Blokess valittiin kumppaniksi Fonumille toteuttamaan nauruhermoja kutkuttavaa sisältöä, joka piti sisällään yhden YouTube-videon, kaksi Instagram Feed -julkaisua, sekä kaksi Instagram Stories -kokonaisuutta.


Konseptin ideaksi muodostui erilaiset puhelimen rikkojat (mm. upottaja, nakkisormi ja kuski), ketkä päätyivät kaikki kommelluksien kautta Fonumin tyytyväisiksi asiakkaiksi. Yhteistyön aikana seuraajille tuotiin selkeästi esille, mitä Fonum tekee ja kuinka seuraajan tulisi toimia, mikäli oma älypuhelin hajoaa. Liikennettä Fonumin verkkosivuille ja myymälöihin buustattiin myös tarjoamalla katsojille -30% panssarilasitarjous kampanjan ajan.


Mikä mahtavinta, yksi Fonumin rohkean henkilökunnan jäsenistä liittyi mukaan sisällöntuotantoon! Melkoista heittäytymistä ja asiakaspalveluasennetta. Hattu pois päästä!


Blokess vaikuttajakaksikko keräsi yhteen kymmenen yleisintä puhelimen rikkojaa.


TULOKSET:


Kampanja on täydellinen esimerkki onnistuneesta vaikuttaja-brändi yhteydestä. Kaupallinen yhteistyö on onnistuttu toteuttamaan palvelemalla erinomaisesti sekä asiakkaan että vaikuttajaduon brändiä. Mistä me sen tiedämme? Sitoutuminen yhteistyövideoon oli ensiluokkaista: video keräsi yli 100 000 näyttökertaa, yli 300 kommenttia ja 98,3% pelkkää yläpeukkua! Myös Instagramin puolella klipit keräsivät ahkerasti positiivisia kommentteja ja tägäyksiä. 


Sovitun sisällön lisäksi Blokess julkaisi yhden lisäklipin Instagram Feedilleen, luoden kymmenien tuhansien katsojien arvosta ansaittua mediaa yhteistyövideolle. 


Tämän yhteistyön jäljiltä Blokessin seuraajilla ei ole epäilystäkään mihin suunnata, kun kyseessä on puhelimen seuraava korjaus tai panssarilasin uusiminen!


33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki