Keissi: Nokia Puhelimet

HMD Globalin omistama Nokia kaipasi kipeästi apua ravistellakseen vanhentuneen ja tukkoisen mielikuvan puhelimistaan.


Yhteistyössä: Maukas Media, Nokia Puhelimet, Kuudes KerrosTAVOITE


Yhteistyön päätavoitteena oli muuttaa nuoren kohdeyleisön vanhentunutta mielikuvaa Nokian Android -älypuhelimista. Korostamalla Nokian puhelinten hinta-laatusuhdetta, ulkoasua ja kameran ominaisuuksia, onnistuttiin puhelinten houkuttelevuutta kasvattamaan nuoren kohdeyleisön keskuudessa. Luotiin sisältöä, jonka ansiosta Nokian puhelimet nähtäisiin nykyaikaisina huippuluokan Android -älypuhelimina, jollaisia ne todella ovat.


Tavoitteena oli korostaa Nokian huippuluokkaisuutta, tyylikkyyttä ja kestävyyttä, sekä käyttöominaisuuksia.RATKAISU


Yhteistyöhön valittiin vauhdikkaasta matkustelu -ja viihdesisällöstä tuttu Kuudes Kerros trio. Pitkäjänteisessä yhteistyössä julkaistiin jopa 60 Instagram-kuvajulkaisua ja 15 YouTube-videota, joista osa toteutettiin sisältöyhteistyönä ja osa sponsorointivideoina.


Videoilla onnistuttiin korostamaan puhelimen käyttöominaisuuksia luontevalla ja kohderyhmää puhuttelevalla tavalla. Sisältöä ei rajattu tiettyyn aihealueeseen, mikä mahdollisti vaikuttajille vapauden luoda juuri omalle katsojakunnalleen otollista materiaalia. 


Kyseessä oli ensimmäinen, mutta ei suinkaan viimeinen kampanja, jossa testattiin Maukas Median tulospohjaista hinnoittelumallia. TULOKSET


Kampanja upposi nuoreen kohderyhmään niin onnistuneesti, että yhteistyövideoita jäätiin kaipaamaan lisää ja katsojien sitoutuminen kasvoi normaaliin verrattuna. Kommenttikentässä käytiin vilkasta keskustelua yhteistyöbrändistä ja vaikuttajiin haluttiin samaistua. 


Videoita katsottiin yli kaksinkertainen määrä tavoitteesta ja ne keräsivät huimat yli 1 500 000 näyttökertaa! Tämän lisäksi yhteistyö keräsi huippuluokan sitoutumista niin Youtubessa (>4%) kuin Instagramissa (>15%).


Kuten Nokian käyttämä puhdas Android, tämäkin yhteistyö vain paranee ajan myötä. 


21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki