Suomen johtavat YouTube asiantuntijat.

Maukkaan takana on me, Oskari ja Otso: aikanaan yliopistossa törmänneet kaverukset, joita on alusta asti yhdistänyt palo oppia uutta ja visio jostain suuresta. Kuten kaikki yrittäjät, olemme taipaleemme aikana kohdanneet omat ylä- ja alamäkemme. Mielen sopukoista löytyy monia hienoja onnistumisia, mutta myös pettymyksiä, haasteita, ja omista typeryyksistä johtuvia valtavia virheitä.

Tarjoamme mielellämme näkemyksemme esim. yrittäjyydestä, sosiaalisesta mediasta, vaikuttajamarkkinoinnista, itsensä johtamisesta ja vapaan elämäntyylin rakentamisesta.

Kerro toiveesi ja varaa puhuja laittamalla viestiä osoitteeseen moi@maukasmedia.fi

oskari.png
Oskari Tempakka
Partner & CEO

Laaja kokemus niin vaikuttajamarkkinoinnista kuin yrittäjyydestä. Toiminut mm.  pääomasijoitusrahasto Wave Venturesin toimitusjohtajana johtaen kahdeksanhenkistä tiimiä kolmessa maassa, Googlella suurasiakashankinnan parissa ja Nordea Private Banking:lla Suomessa ja Luxemburgissa. Oskari istuu vaikuttajamarkkinointiyritys Boksin hallituksessa ja toimii neuvontantajana Rens ja Phaver nimisissä startupeissa.

 

Hands-on kokemusta vaikuttajana toimimisesta on kertynyt osana Kuudes Kerros sometrioa ja Ylitöis-podcastia.

Oskari on esiintynyt lavoilla ympäri Euroopan puhuen yrittäjyydestä, sijoittamisesta ja vaikuttajamarkkinoinnista

Otso Mieskonen
Partner

Uppoutunut YouTube-maailmaan syvällisesti sekä pitkän linjan sisällöntuottajana että lukuisten YouTube-vaikuttajakampanjoiden myötä. Hallitsee YouTuben ja vaikuttajamarkkinoinnin parhaat toimintatavat ja on alan aktiivinen kehittäjä. Vahva käytännön osaaminen YouTubesta sekä kaikista relevanteista sosiaalisen median alustoista ja niihin liittyvistä taidoista tuotannosta analytiikkaan ja graafisesta suunnittelusta yhteisön rakentamiseen.

Innoissaan sosiaalisen median jatkuvasta noususta ja odottaa näkevänsä YouTuben integroituvan entistä keskeisempään rooliin suomalaisissa yrityksissä. Perehtynyt laajojen kokonaisuuksien ymmärtämiseen ja hallintaan opiskellessaan KTM-tutkintoaan varten mm. tietoteknologian ja viestinnän hyödyntämistä monimutkaisissa organisaatioissa.