Mikä Maukas ja miksi YouTube?

Mikä YouTubesta tekee YouTuben? Miksi se on vuodesta toiseen jatkanut porskuttamistaan ja kerää sitoutuneemman yleisön kuin mikään muu some?

Pohdimme tätä kysymystä tosissamme vuonna 2016. Vaikkemme päätyneet mihinkään lopulliseen oivallukseen vielä tuolloin, päätimme että YouTube kanava on pakko perustaa ja selvittää, mistä YouTubessa on oikein kyse.

Muutaman vuoden tekemisen jälkeen aktiivinen meininkimme oli herättänyt jo jonkinlaista huomiota: kanavamme Kuudes Kerros, joka keskittyi laadukkaan viihdesisällön tuottamiseen, saavutti 100 000 tilaajaa lähes ennätysajassa Suomen mittapuussa. Samalla olimme puolihuomaamatta tutustuneet syvällisesti YouTube yhteisöön, suomalaisiin tubettajiin sekä vaikuttajamarkkinointialaan.

Takaraivossa alusta asti elänyt ajatus alan kehittämisestä alkoi realisoitua Elokuussa 2019, kun Maukas Media ilmaantui maailmaan silloisena tavoitteenaan kehittää suomalaista vaikuttajamarkkinointikenttää selkeämpään, reilumpaan ja tehokkaampaan suuntaan.

Keväällä 2020 maailmanlaajuinen kapula iskeytyi toimintamme rattaisiin. Emme jääneet lepäämään laakereillamme vaan päätimme pikaisesti käynnistää yli vuoden mietintämyssyssä hautuneen projektin. Muutama kuukausi myöhemmin tuottamamme Creator Awards Finland kokosi koko YouTube-yhteisön kokoon ja vei koko alaa askeleita eteenpäin.

Isohkoksi paisuneesta Gaalaprojektista palauduttuamme ymmärsimme alkusyksystä 2020 nyt olevan oikea hetki kirkastaa Maukkaan visiota ja ohjata ketterä aluksemme kohti haasteita, joiden ratkaisussa olemme ainutlaatuisessa asemassa.

Olemme eläneet ja hengittäneet YouTuben tahtiin keväästä 2017 asti sekä sisällöntuottajan, mainostajan, vaikuttajamarkkinoijan, että yhteisön kehittäjän kapasiteeteissa. Tunnemme henkilökohtaisesta kokemuksesta YouTube-menestyksen edellytykset, iskevän sisällön salat ja esimerkilliset sisällöntuottajat.

Laita meille viestiä!

Oskari Tempakka
Partner & CEO
+358 44 349 9995
oskari@maukasmedia.fi
Otso Mieskonen
Partner
+358 44 349 9995
otso@maukasmedia.fi
Julia Grönroos
Creative Producer
+358 44 349 9995
julia@maukasmedia.fi
+358 44 349 9995
Merimiehenkatu 31,
00150 Helsinki

Osaatko jotain siistiä?

Me halutaan tutustua suhun, jos oot kiinnostunut vaikuttajamarkkinoinnista, projektinhallinasta, analytiikasta, myynnistä, b2b markkinoinnista, sisällön tuottamisesta, manageroinnista, tuottamisesta, digistä, tapahtumista, tai jostain muusta hullusta mitä voisit jakaa meille!

Ajankohtaista

Suomen ensimmäinen YouTube-Gaala

Kuinka se tehtiin?

YouTube-markkinoinnin 8 pilaria

Lataa opas

Button