Vaikuttajamarkkinointi.

on tutkitusti tehokkain tapa tehdä vaikutus nuoreen kohdeyleisöön

Onnistuessaan vaikuttajamarkkinointi on yksi parhaista tavoista käyttää markkinointieuroja. YouTube on vaikuttajamarkkinointiin äärimmäisen monipuolinen alusta, jossa voit kustannustehokkaasti luoda ilmiöitä, tehdä brändistäsi muistettavan ja aktivoida massoja.

Kaikki Suomen vaikuttajat yhden katon alta.

Emme ole vaikuttajaverkosto, joka ajaa rajatun vaikuttajaryhmän etuja, emmekä agentuuri, joka edustaa muutaman vaikuttajan parasta. Emme maksimoi omaa etuamme neuvottelemalla mahdollisimman suotuisia sopimuksia kahdesta suunnasta. 

Olemme luova toimisto. 

 

Kuuntelemme ja ymmärrämme tilanteenne voittoineen, haasteineen ja tavoitteineen ja luomme vaikuttajakokonaisuuksia, jotka ajavat liiketoimintanne tavoitteita. Laskutamme oivaltavista ratkaisuista, harkituista kokonaisuuksista. Omasta työstämme. Liiketoimintamallimme ei perustu vaikuttajille maksettavan korvauksen verottamiseen. Teemme kaikkemme saadaksemme budjetillasi parhaat mahdolliset tulokset.

white text wordcloud.png

Vaikuttajamarkkinoinnissa onnistuminen on kanssamme yksinkertaista. Kartoitamme tilanteenne tarkasti ja arvioimme miten voimme parhaiten olla avuksi.  On tärkeää löytää oikea yleisä ja puhua sille yleisölle oikean vaikuttajan kanssa. Yhdistämme brändisi oikeisiin vaikuttajiin ja toimimme tulkkina välissänne.

Meidän ainutlaatuinen asemamme YouTube-yhteisön keskiössä ja monipuolinen kokemuksemme YouTube-tuotannoista takaa oikean yleisön löytämisen, laadukkaan lopputuloksen ja oikean hinnan.

Vaikuttajayhteistöitämme